Stiri de ultima ora tokio 2020

    • Știri de ultimă oră de la Jocurile Olimpice - 28 iulie ...

      Meciul s-a jucat de la ora locală 16:39, 10:39 în România. UPDATE 08:10 » Ministrul Eduard Novak, mesaje pentru medaliații României. Într-un mesaj postat pe contul de facebook, Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, i-a felicitat pe cei șase sportivi care au adus medalii României la Jocurile Olimpice.


    • Știri de ultimă oră de la Jocurile Olimpice - 21 iulie ...

      Apoi, înainte să plecăm din Satul Olimpic de la Rio, am trecut pe la magazinul de suveniruri și am cumpărat un magnet cu Tokyo 2020. Pe care l-am pus acasă pe frigider, special ca să îl văd mereu și să mă motiveze să fac tot ce depinde de mine să mă calific la următoarele Jocuri Olimpice. 5 ani mai târziu, iată-mă aici!


    • Stiri de ultima ora, din Romania, stirile de azi ...

      Citeste stiri de ultima ora din Romania, afla stirile de azi, fii la curent cu stirile sociale, politice si evenimentele importante. Afla stirile de ultima ora.


    • Stirile Zilei - Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

      Citeste acum cele mai noi stiri din categoria Stirile Zilei - Stiripesurse.ro 📰 Exclusivitati si braking news-uri publicate de jurnalisti cu experienta ️


    • Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

      Mecanicul a reuşit să îi salveze viaţa în ultima clipă ... Fii la curent cu cele mai noi stiri. ... Numărul turiștilor, în luna noiembrie, a crescut fața de 2020 cu aproape 60%, în timp ce numărul vizitatorilor străini a fost în creştere cu 78,7% (INS) TAGS.


    • Tenis știri - videouri de top și rezultate - Eurosport

      Primiți ultimele știri de la Tenis și găsiți articole videouri, comentarii și analize într-un singur loc. Eurosport este sursa dvs. pentru știri din Tenis.


    • Olimpiada 2020 tokio

      Anunt de ultima ora: Iata numele primului sportiv roman calificat la Jocurile Olimpice din 2020. Chiar daca mai avem mai mult de un an pana la Jocurile Olimpice de vara din 2020, un sportiv roman a obtinut deja calificarea pentru cea mai asteptata intrecere sportiva din lume.


    • stiri Olimpiada | Sport | Ziare.com

      Olimpiada / stiri Olimpiada. Sportivul Alex Bologa a obţinut, vineri, medalia de bronz la categoria -60 kg din cadrul competiţiei de judo de la Jocurile Paralimpice de la Tokyo. Pentru România este a doua medalie de la actuala ediţie a Jocurilor Paralimpice, după cea de argint obţinută de Eduard Novak la ciclism.


    • Programul românilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo în ...

      Programul românilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo în ziua de miercuri, 28 iulie articol scris de Digi Sport 27.07.2021, 12:18 . Ziua de miercuri, 28 iulie, este una importantă pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu primele finale la canotaj, dar şi alte curse de calificare în finale.


    • Stirile de Azi - Stiri de Ultima Ora - Citeste ultimele ...

      Stiri de ultima ora din Romania si din intreaga lume. Interviuri exclusive, articole bine documentate si emisiuni video live. Citeste stirile de azi.


    • Fanatik.ro - Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Program ...

      Unde se pot vedea la televizor JO Tokyo 2020. Ceremonia de deschidere este prevăzută pentru vineri, 23 iulie, de la ora 14:00, ora României, însă efectiv întrecerile olimpice au debutat încă de miercuri, 21 iulie, cu primele partide din cadrul turneului feminin la fotbal și ale celui de softbal. Joi, 22 iulie, vor avea loc meciurile ...


    • Stirile zilei - stiri de ultima ora din Romania si din ...

      Citeste stirile zilei, cele mai noi stiri din Romania si din afara, stiri la zi, de ultima ora: stiri politice, stiri sociale, stiri mondene, stiri din sport. De asemenea, te tinem la curent cu stiri breaking news, stiri despre trafic si vreme, dar si curiozitati de la noi si din afara. Afla stirile zilei, informatii de ultima ora.


    • Toate stirile cu tema stiri Olimpiada, Olimpiada | Ziare.com

      Anuntul Simonei Halep, care a precizat ca nu poate juca la Olimpiada de la Tokyo, a cazut ca un traznet peste sportul romanesc. Lucrurile sunt insa mult mai triste, deoarece nicio jucatoare de tenis din tara nu va juca la Tokyo 2020. Anuntul a fost facut de Ion Tiriac in emisiunea Asii Tenisului, de la Digisport.


    • Știri de ultimă oră de la Jocurile Olimpice - 25 iulie ...

      Articol de Marian Ursescu, Justin Gafiuc, Raed Krishan (foto) - Publicat duminica, 25 iulie 2021 19:59 / Actualizat duminica, 25 iulie 2021 22:16 . LIVE BLOG de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Echipa de jurnaliști GSP din Japonia transmite știri de ultimă oră și informații de la fața locului despre delegația României, precum și despre competiția generală de la Tokyo.


    • Ziare, Revista presei, Reviste, Stiri locale

      Ziare.com - Ziare romanesti, revista presei, reviste romanesti pe Internet, ziare din fiecare judet, stiri online, revista presei externe, comunitati romanesti.


    • Ultimele stiri | Digi24

      O tânără de 21 de ani a fost salvată în ultima clipă dintr-o mașină în flăcări. ISU Galați: Autoturismul a ars 100% . O mașină a ars ca o torță și o femeie a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident rutier care s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, în județul Galați.


    • Ştiri de ultima ora si ultimele ştiri - ştiri online ...

      Stiri online - stiri de ultima ora si stirile zilei - Actualizat: 4:02, 5 ianuarie 2022


    • Ultimele stiri - Stiri noi

      Citeste ultimele stiri din tara si strainatate! Cele mai noi informatii culese de reporterii Libertatea! Stiri noi despre cele mai fierbinti subiecte ale zilei.


    • Știri de Ultima Oră - Știrile zilei online, reportaje și ...

      Știri de ultimă oră din țară și externe. Urmărește transmisiuni live, breaking news, reportaje și anchete. Intră pe stirileprotv.ro și află toate știrile zilei!


    • Ultimele stiri - afla nouta tile din sport: fotbal, tenis ...

      TENIS, WTA Adelaide: Priscilla Hon - Petra Kvitova, ora 10:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. FOTBAL: Osasuna - Athletic Bilbao, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 2. FOTBAL: Villareal - Levante, ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. FOTBAL: Cadiz - Sevilla, ora 22:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Vezi tot programul.


Nearby & related entries: